opc_loader

Over ons

Aangezien wij zelf ouders zijn van 3 kinderen weten we hoe moeilijk het soms kan zijn om leuk, kwalitatief goed speelgoed met een leuk prijsje online te bestellen. Het overkomt iedereen helaas wel eens, vol enthousiasme bestel je samen met je kindje ( of alleen ) speelgoed wat bij thuislevering toch een enorme tegenvaller blijkt te zijn. De prijs is misschien wat aan de hoge kant of het product voldoet niet aan de kwaliteit van wat je had verwacht. Wat resulteert in teleurgestelde gezichtjes zowel bij kind als volwassene. Dat is helaas  dan ook het grote nadeel van online speelgoed bestellen. Je kunt het niet eerst testen of bekijken. 

Maar daar springen wij voor jou in!

In onze webshop selecteren we onze producten niet alleen op kwaliteit maar proberen we de prijs ook zo laag mogelijk te houden. Daardoor durven wij je ervan te verzekeren dat alle producten die onze webshop aanbied, een goed prijs en kwaliteit verhouding hebben.
Juist om er zeker van te zijn dat jij als koper tevreden zult zijn over je aankoop bij ReSan Toys!


Uiteraard kan het altijd een keer voorkomen dat je toch niet helemaal 100% tevreden bent met je gedane aankoop. Geen enkel probleem!
Neem dan alstublieft contact met ons op! Alleen dan kunnen we samen kijken welke mogelijkheden we hebben om toch die glimlach bij jou en je kindje op het gezicht te kunnen toveren.

Nog een kleine tip ter afsluiting,
Met regelmaat hebben wij in onze Sale producten staan die voor spetterende lage prijzen of kortingen in de aanbieding zijn! Houd dus ook de Sale goed in de gaten voor leuke koopjes!

Wij wensen je veel winkelplezier bij ReSan Toys!

Directie

Corinne & Rikus Siegers